Våren 2020

Livet går vidare här på Bergholm trots allt som händer i omvärlden och vi har några saker som påverkas av det men även ljuspunkter.

På grund av rådande läge så har vi inte ännu bestämt när vi kan hålla årsmöte för Bergholm, det kommer i alla fall att meddelas minst 14 dagar innan som brukligt.
Det som kommer att inträffa med stor säkerhet är i alla fall sjösättningarna,städdagarna och midsommarfirandet.

Det börjar med vårens arbetsdag för båtägarna på Södra bryggan, lördagen den 9/5 kl.10:00. Åtgärda det som behövs efter den blåsiga vintern.

Sjösättning med kran vid Lökholmsbryggan söndagen den 10/5 kl.09:00 . Som vanligt gäller att vara helt klar och väl förbered så det kan genomföras utan incidenter.
Städning och iordningställande av hamnområdet gör vi helgen efter, lördagen 16/5 kl.10:00 obligatoriskt för alla som har använt planen för vinteruppställning!

Vårstäddag är planerad till söndagen den 17/5 kl.10:00, samling vid vändplanen som vanligt, medtag verktyg för arbete med stranden och ängen. Badbryggan har haft ett hårt liv i blåsten utan någon is att vila sig mot. Även stigen från bron upp till Bergsvängen skulle behöva göras i ordning nu när fler har möjlighet att ta bussen.

Midsommarfirandet kommer vi återkomma till här när vi närmar oss.